2014. február 21., péntek

Az évtizedek alatt

 A család hatalom.Ígerte az ősi vámpír család 1000 évvel ezelőtt,ígéretet tettek,hogy együtt maradnak örökké.Azonban az évek során az ígéret érvényét vesztette a tragédiák,hatalomvágy és az idő mulása miatt.
Klaus Mikaelson megtörte az átkot,mellyel anyja,Esther lekötötte vérfarkas énjét. Ő nemcsak egy ősi hibrid.Elpusztíthatatlan.Mistyc Falls-si útja során nemcsak az átkot törte meg,hanem elvesztette két testvérét,Kolt és Finnt,mégegyszer végez anyjával,aki meg akarja őlni őt és a testvéreit.Nem kell többet bujkálnuik,nem fenyegeti őket a vampírvadász apjuk,aki 1000 évig üldözte gyermekeit.
 Klaus egy különös üzenet után,mely szerint  New Orleans francia negyedéből származó természetfeletti lényei összeesküvést forralnak  ellene ,ezért vissza megy a városba,melyet annak idején az ő családja segített megteremteni.
Elijah megbocsájtott testvérenek,és vele tart az élettől hemzsegő városba.Heyley,a vérfarkas lány Klaus gyermekét hordja a szíve alatt,mely talán majd újra összekötheti a csáladot.Rebekah még mindíg neheztel bátyjára a koporsóban töltött évekért,és le akarja győzni őt,de ez nem sikerül,és Klaus régi tanitványával,akit fiaként szeretett,nevelt, újra átveszi a hatalmat a város felett.
 Azonban megjelennek az erőre kapott boszorkányok és elkapjak Rebekaht és Klaust.Elijah előtt áll az egetrengető feladat,hogy megmentse a családját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése